Mamma till Kevin & Oliver!

CloudB Sverige

Måste börja med att säga wow! Kevin sov i sin säng HELA natten inatt, det händer liksom aldrig annars (han sov hela nätter förr i sin egen säng, men det var väääldigt längesen) Igår kväll så fick han lite välling på soffan & somnade, lät han ligga kvar där och sova en liten stund för att sedan lyfta in honom till sin säng. Här brukar han ALLTID vakna nu det senaste – när vi bär in honom! Och dels så ska vi lägga han direkt i sin säng egentligen, men igår somna han iallafall på soffan! 

Bär in honom i sängen & mycket riktigt, han vaknar! Gråter & säger ”mamma du får sitta här” (på stolen bredvid sängen) då sätter jag på nattlampan ifrån CloudB och sätter även på den lilla melodin med havsljud & fåglar i bakgrunden, går ut ur rummet för att lämna Oliver till Robin & sätta mig inne hos Kevin, men hör & häpna! Killen som ALDRIG somnar själv eller somnar om i sin egna säng, SOMNADE!!! Jaaaa det är sant! Och det tackar jag CloudB’s nattlampa för! 

Bilderna tagna av Sune ifrån sunesfoton

Så ikväll ska jag faktiskt testa att lägga Kevin direkt i sängen & sätta på nattlampan så får vi se om han kan somna där av sig själv 🙂 

Jag hade bara sett någon nattlampa innan ifrån CloudB men mer visste jag inte förens efter eventet & som ni kanske sett i mitt inlägg med allt innehåll ifrån eventet jag var på i måndags, så såg ni att vi FICK en nattlampa ifrån dom! Tror nattlampan var en av de populäraste saker som fanns i goodiebagen 🙂 Jag älskar den iallafall & Kevin likaså! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats