Mamma till Kevin & Oliver!

bObles event

idag var jag iväg en liten sväng på eftermiddagen med lille Oliver, inte ofta jag är iväg själv med bara honom, utan det brukar ju alltid vara tvärtom att jag är iväg själv med Kevin. Men idag fick det bli Oliver’s tur. 

Vi var inbjudna till Jollyroom här i Göteborg på ett bObles event tillsammans med bObles som var där och skulle berätta mer om sina produkter. Otroligt kul att få se många välkända ansikten med deras små barn, en person som jag inte tidigare träffat innan så det var superkul att äntligen få träffas utanför de socialamedierna. 

   
Men vad är då bObles undrar ni? bObles är ett danskt varumärke som arbetar utifrån att alla barn förtjänar det allra bästa. Därför har de utvecklat multifunktionella möbler i snygg dansk design som uppmuntrar barn att röra på sig och leka i alla vardagliga situationer. 

Dessa möbler har så otroligt många bra funktioner, inte nog med att de är otroligt fina som inredningsdetaljer i ett barnrum,  utan de utvecklar verkligen barnens motorik. 

Oliver blev helt såld på alla dessa olika möbler, han tex studsade verkligen upp och ner på deras donut’s, han tyckte det var super kul att gunga fram och tillbaka på elefanten och nått som nästan alla barnen älskade var att balansera, dels på deras krokodil och upp på andra möbler. Och det var något som intresserade mig, för hemma så är det ju inte direkt okej att barnen tar fram en stol emot tex bordet för att balansera upp på dessa, eller att få springa upp och ner i trappan, så just balansen är ju ingenting {vad jag tycker} ”övas” på här hemma, därför var dessa möblerna dels krokodilen så himla smart. De kan gå dessa få små trappsteg samt öva på balansen genom att balansera på tex krokodilen, otroligt smart! 

   
    
 Deras Donut var inte bara rolig att hoppa på utan även att lyfta upp, kasta och även sätta fast på väggen och trumma på, det fanns många olika funktioner på den och Oliver ger den 5 av 5 stjärnor 🙂  

    
 Tack Jollyroom för att vi fick komma på detta event tillsammans med bObles, super kul att även få träffa tjejerna på Jollyroom även bakom en dator eftersom man annars sitter och mejlar till varandra och tusen tack till Sabrine från bObles.  

    
    
 Ursäkta bildkvalitén på bilderna, min kamera är inte alls med på min sida :/ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats