Mamma till Kevin & Oliver!

Äntligen fick vi svar..

usch vilka dagar vi haft och jag tycker så synd om Oliver som får/fått stå ut med allt, alla tester, undersökningar osv. Men nu äntligen fick vi svar på varför han har så hög feber. 

Han kissade tillslut vid 09.45!!! Jag höll alltså på från 06.30 – 9.45 och inget kiss, så kom svärmor över och efter två minuter när hon tagit över, vad gör han då…JO KISSAR! Vilken lättnad, jag höll på att börja gråta av lycka haha! 

Ner till vårdcentralen för att lämna urinprovet och sen direkt till BVC för en kontroll. Där var även en läkarspecialist som skulle lyssna & känna osv. Kisset såg bra ut, thank goooood för det! MEN under undersökningen så tittar hon i öronen…ÖRONINFLAMMATION! 

Så boven bakom all denna höga feber är alltså öroninflammationen + båda framtänderna som är påväg ut i samma veva såklart, stackars liten! Han blev ju frisk ifrån sin ögoninflammation precis ju och nu får han ögoninflammation istället.. 

Aja väldigt skönt att veta orsaken nu iallafall. Så nu fick vi pencilin som han skall ta och vi hoppas den försvinner snabbt. 39,9 graders feber låg tempen på när vi kom hem nu precis och nu ligger han och sover. 

Tusen tack för alla krya på er hälsningar allihop, tack <3 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats