Mamma till Kevin & Oliver!

Alla hjärtans dag!

Tiden går fort och snart är januari månad slut, detta innebär att vi välkomnar februari och vad händer i februari? JO ALLA HJÄRTANS DAG <3
Kärleksdagen då man sprider lite extra kärlek än vanlig, jag själv personligen försöker gärna sprida kärlek varje dag runt omkring mig. Så för mig är det alla hjärtans dag alla dagar i veckan NÄSTAN!

Varför nästan? Jo för att jag sprider kärlek utan gåvor och tar istället tillfället i akt på självaste alla hjärtans dag att ge bort något fint till någon som jag tycker om, sådär lite extra ni vet! Självklart min bästa Robin.

Och jag har precis gjort en beställning på en otroligt fin gåva till honom som dessutom är personlig vilket gör det hela mycket bättre!

Jag har beställt han ett par manschettknappar 😀 Detta gjorde jag inne på MyCuff, där du själv lägger in vilken bild du vill ha, du kan även lägga till en text och redigera den ut efter hur du själv vill att den ska se ut. Och det är ju hur bra som helst, då får man det där lilla extra fina i present  eftersom den är helt personlig!

Jag tänkte först göra manschettknappar med en bild på barnen, vilket är en SUPER bra ide! Men så slog det mig att ”jag gör ett par med Sons Of Anarchy logan, han älskar ju SOA (och självklart älskar han sina barn med haha) och då tyckte jag att det var ju perfekt att göra ett par sådana till honom för det finns inte att köpa någon annanstans, så därför blir dom ju helt unika. Bara ”han” som har dom 🙂

Så jag vill nu tipsa alla kvinnor där ute att, gå in på MyCuff och gör din personliga manschettknapp till någon du tycker om, pojkvän, man, killkompis, pappa, farfar, morfar, ja you name it och ge bort på alla hjärtans dag. Jag vet iallafall att Robin kommer bli otroligt glad när han får dom 🙂

Såhär kommer dom att se ut, kommer att fota dom och visa er när dom kommit hem 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats