Mamma till Kevin & Oliver!

WordPress urfunktion?

Förlåt för dåligt bloggande igår och idag men min WordPress app har slutat att fungera, kommer inte in på den längre :O? Någon som har likadant problem?

Men nu loggade jag in via vimedbarn’s första sida och skriver ett inlägg till er 🙂

Igår var det ettårs kalas för pojkarnas kusin Isabelle, helt sjukt vad fort tiden går! SJÄLVKLART tog jag med kameran…men inget minneskort! Standard.. Så blev tyvärr inga bilder, några få med mobilen.

Idag har vi haft full rulle HELA DAGEN! Åkte tidigt i morse tillsammans med Angelica in till stan för att framkalla de jäkla julbilderna som jag alltid är så sent ute med, MEN bättre sent än aldrig som man brukar säga 🙂

Åkte vidare till allum då vi båda i princip fick panik i stan (nordstan) sååå mycket folk! Även på allum var det mycket folk, fick vänta i 30 min innan jag kom in på ett skötrum. Men det är ändå lite lugnare och man känner sig tryggare på allum på nått sätt än i stora stan haha! (Och då jobbar jag ändå mitt i nordstan och är van vid mycket folk haha!

Väl på allum fick jag postat iväg lite paket, fick köpt julklappar & fixat allt till julkorten!

Grabbarna här hemma ville inte somna i tid ikväll så det var en låååång fredagsmys vi hade haha! Men när de väl somnat fick mamman i huset börja med sina måsten, slå in paket och skriva adresser på alla dessa julkort som skall skickas!

Både kramp i handen & pappercut på tungan men jag löste det haha!

Nu ligger jag i sängen och är helt slut, så tänkte träffa John Blund en liten stund nu tänkte jag, för imorgon blir det lite julfirande & kalasfirande då min fina lillasyster fyller hela 9 år, hemma hos min pappa 🙂

PUSS på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats