Mamma till Kevin & Oliver!

Vilken skillnad!

Förra veckan så plingade det på dörren och där stod det en snubbe från DHL med en hemleverans till mig som kom betydligt mycket tidigare än vad jag hade väntat mig, så plus poäng för snabb leverans! 

Där stod han med mina två nya MATTOR! ? 

Mattorna är ifrån www.matt-tema.se och jag kan säga att det vad sjukt svårt att välja för det finns verkligen ALLA möjliga fina mattor hos dom. Jag beslutade mig tillslut för två par mattor en rund och en rektangulär, en bredvid soffan och en under soffbordet (som dock måste bytas ut då det i princip rasar ihop när som helst, alltså soffbordet) MEN vi håller ju på att göra om här hemma nu genom att byta ut den mesta inredningen då vi gått mycket i färgerna svart och grå, vilket jag har tröttnat på då det är så mörkt överallt. Jag vill ha vitt och fräscht, så därför beslutade jag mig faktiskt för två ljusa mattor i färgen Natur. Ljust de mattorna jag beställde finns i flera olika färger men jag föll för Bentley – Natur.  

 OCH VET NI VAD! Fy fan vad fint det blev, så naturlig ljus färg inte alls för vit och det lyfte verkligen upp rummet så otroligt mycket! (Helhetsbilder kommer samt före och efter men just nu är det fullt med kartonger i vardagsrummet PLUS att Oliver drog ner min kamera i golvet häromdagen såklart så objektivet krånglar jätte mycket) men alltså skit, det är helt sjukt hur en färg kan göra så mycket skillnad & vet ni vad, dom är sååå himla mjuka och sköna, tillochmed jag som hatar att gå barfota vill inget annat än att stå barfota på mina nya mattor, så mjuka!  

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats