Stockholm - Göteborg | Mamma till Kevin & Oliver!
sandracederbom

Mamma till Kevin & Oliver!

Annons

Stockholm – Göteborg

I söndags så åkte jag tillsammans med Elin hem från Stockholm med det “nya” snabbtåget MTR express mellan Stockholm och Göteborg. Tåget gick från Stockholm 18.36 och vi var hemma 21.55 sjukt snabbt och när man väl skall åka hem, ja då vill man ju oftast komma hem så snabbt som möjligt. 

Detta var första gången jag åkte detta tåget men jag kan garantera er att det var inte den sista, wow vilket fräscht tåg, helt nytt och helt underbar personal. 

Det är ju inte varje dag som jag och Elin reser med tåg, speciellt inte utan barnen. Och med en höggravid kvinna och barnfria mammor så ville vi lyxa till det lite med att beställa plus biljetter vilket innebar vad vi inte visste förens vi steg på, suite!  Vi hade ett eget litet bås längst fram på tåget med 8 säten, lugnt och tyst. Det var jag och Elin plus 4 andra och guuuuuud vad skönt. Att få resa i lugn och ro när man är påväg hem är vad jag kallar lyx. 

Inte nog med det mysiga lilla båset, vi hade ju som sagt beställt plus biljetter vilket innebär första klass med mat ombord. När tåget lämnat Stockholm så kommer en super trevlig kille från servicepersonalen på tåget och frågar vad vi vill ha att dricka och kommer sedan tillbaka med både dricka, mat och lite “efterrätt” 

Det serverades potatis med lax och pannbiff med rödbetssallad, otroligt gott! Därefter en liten stund så kommer denna snälla kille fram till oss igen och frågar om vi vill ha kaffe. Alltså snacka om bortskämda! 

Vill ge killen som tog hand om oss så bra och verkligen serverade oss lite lyx, ett extra stort tack till dig! 

Ska du ut och resa från Göteborg till Stockholm eller tvärtom så rekommenderar jag att boka MTR express, du kommer älska detta tåget. Snabbt, smidigt, fräscht och en helt underbar personal. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandracederbom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats