Mamma till Kevin & Oliver!

Salong E

I måndags så var jag inbjuden till Jennifer & Jennifer’s första event med deras nystartade företag JVmarketing. Eventet ägde rum i Stenungsund på Salong E som drivs av två super gulliga tjejer Emelie & Evelina
Vi kom in i denna otroligt mysiga salong som dom på så kort tid fått så himla fin, snygg inredning och ljusa färger, love it! 

Blev välkomnade med alkoholfri bubbel och lite olika snittar från Succeé event & catering. Fick se oss omkring i salongen och en presentation av dem samt deras nystartade salong.  

    
  Bild Louise
Lekte en sjukt rolig ”lära känna varandra” lek, super kul! Fick även tips sen från frisörerna Emelie & Evelina på hur man tex gör lockar med en locktång, detta då det är många som har svårt för det (jag är en av dom!) så nu fick vi lite tips på vägen, som tex att inte trycka för hårt (vilket är en standard för mig) man skall alltså dra lockarna löst igenom håret. Även ett tips på hur man håller lockarna som bäst att sitta kvar (vilket mina inte heller gör) genom att först låta lockarna svalna och sen spraya saltvattenspray och sen hårspray, detta tipset ska jag absolut testa.  

 Bild Louise

Min kamera hade jag med mig men såklart hade jag glömt att ladda batteriet, MEN som tur är så hade de en av mina favorit fotografer på plats Louise. Louise bilder är verkligen magiska, hon får verkligen med det där lilla extra i sina bilder och dom blir så fina, så alla bildern i detta inlägg är tagna av duktiga Louise.

Är du gravid eller precis fött barn, eller vill du ta fina bilder på dig och din sambo, ska du gifta dig kanske? Ja då ska ni helt klart höra av er till Louise, du kommer inte att bli besviken! 

Tusen tack tjejerna på Salong E och tack JVmarketing Jennifer & Jennifer för att jag fick följa med på detta mysiga event.  

    
 Bild Louise

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats