Petite Chérie | Mamma till Kevin & Oliver!
sandracederbom

Mamma till Kevin & Oliver!

Annons

Petite Chérie

I höstas så hade jag ju turen med mig och vann en Petite Chérie vagn från Jollyroom med ligg och sittdel till, det passade perfekt eftersom vi inte längre behövde en syskonvagn då Kevin hellre ville gå & vagnen var så stor, även otroligt passande då det var ca 1 månad kvar tills jag skulle byta från liggdel till sittdel, så den vinsten kom perfekt 🙂 

Vagnen har vart super men vi behövde nu en lite enklare vagn som är smidigt att ha till och från dagis & när vi ska iväg på andra ärenden, vi bestämde oss då för att beställa hem en av de nya Petite Chérie sulky vagnarna, eftersom jag tidigare haft Petite Chérie och är väldigt nöjd så var det rätt solklart att fortsätta med det märket från Jollyroom. Beställde då hem en paraplysulky Soleil Chevron utav de fyra olika modellerna. 

Jag blev verkligen supernöjd när den kom hem till oss, en jätte smidig sulky, med otroligt många bra funktioner, dessutom så ingick det ett regnskydd, en mugghållare och en transport väska till priset av 1000:- så man kommer ju bra billigt undan. Dessutom är det 25% på dessa sulky just nu så som sagt, man kommer ju billigt undan. 

Det är fullt liggläge och du kan dra ner suffletten i fem olika lägen dessutom helt vilket skyddar barnet från sol eller få lite eget “space” under vilan. Det finns även en solakärm som skyddar från solen. Svängarna hjul vilket gör vagnen så mycket lättare att köra, ett litet “fönster” i suffletten så du alltid kan se ditt barn. Den blir jätte liten när du fäller ihop den och är lätt att bära. 

Sen det jag älskar mest med Petite Chérie’s produkter är deras små detaljer som gör så otroligt mycket, som deras skinndetaljer med ett Petite Chérie märke, så himla fint! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandracederbom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats