Mamma till Kevin & Oliver!

O n s d a g

Idag på morgonen så tog vi oss en underbar promenad till förskolan, där vi lämnade av en förväntansfull Kevin som idag med bussen skulle besöka Skansens krona och få en rundvisning, (inte ens jag själv har varit inne i Skansens krona…) gick vidare till Olivers avdelning där jag lämnade av honom en liten stund för att ha utvecklingssamtal med en av hans pedagoger.
Insåg då att vad stor min lilla Oliver har blivit, vart tog tiden vägen? Jag tror jag frågar mig själv det dagligen, ”vart tog tiden vägen?” men han har bara på detta året utvecklats så otroligt mycket, speciellt i hans tal. Oliver har ju haft talsvårigheter pga för kort tungband som vi opererat bort, efter denna operationen har allting verkligen blivit så mycket bättre, han kommunicerar med en nu och han PRATAR. På samtalet fick jag även höra att Oliver är otroligt mån om sina vänner på förskolan, vilket är otroligt kul att få höra som förälder. Han hjälper till mycket och tar hand om sina vänner.

Efter samtalet så tog vi oss en skön promenad tillbaka hem jag och Oliver. Kevin vart ju kvar på förskolan för att åka med förskolebussen.
Vi åt god lunch lax och potatis till Oliver och lax med broccoli för mig (dock åt Oliver nästintill upp alla mina broccoli haha)

Jag har även äntligen idag tagit tummen ur och gjort klart med all storrensning på pojkarnas rum, så nu har jag fått rensat massa leksaker som vart söndriga och som dom inte leker med längre, fått flyttat runt möblerna och även tagit in deras nya fina matta jag klickade hem häromdagen, passade in perfekt! Så det enda som fattas nu är en fin tavelvägg som kommer komma upp snart med SUPER fina posters ifrån Formeli.

Nu skall jag och Ollie klä på oss kläderna snart för att hämta våran stora prins.
Här får ni en liten tjuvtitt på barnens rum med den nya mattan 🙂

IMG_4719

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats