Mamma till Kevin & Oliver!

Mys helg

Ledig helg, vilket betyder MYS helg med mina pojkar, jag hade lite planer på att hitta på nått jätte kul med killarna, men vi sköt fram de planerna lite och har istället bara varit hemma. På fredagen vart vi helt slut allihop efter en hel vecka på dagis & jobb, så det blev lite fredagsmys i soffan och sen sängen. 

På lördagen så fick vi besök av Noel med hans flickvän och Noel’s systerdotter som är ett år äldre en Kevin, vi gjorde egen hemmagjord pizza och satt bänkade framför Melodifestivalen med chips & godis. 

På söndagen så hade jag och pojkarna en heldag bara för oss själva, vi har städat lite här hemma, spelar Wii tillsammans, dansat runt till massa musik, bakade pannkakor och avslutade dagen med att kolla på en film tillsammans, en sån där perfekt söndag med varandra.

Nu är det en ny vecka och det blir en kort jobbvecka då jag åker till Karlstad tidigt på fredag morgon där jag kommer spendera mina dagar på barnmässan, super kul och ser fram emot att få träffa alla mina älskade bloggtjejer. 

       

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats