Mammalyx 2015 | Mamma till Kevin & Oliver!
sandracederbom

Mamma till Kevin & Oliver!

Annons

Mammalyx 2015

Nu den 21 februari så ska jag + 7 andra mammor som rubriken lyder på mammalyx! En dag fylld med lyx och trevligt sällskap, OM jag längtar! 

Eventet är anordnat av Johanna och hon är en av dom som anordnade eventet jag var på i höstas, höstlyx. Det var mitt första event och absolut det bästa, så otroligt trevligt, bra anordnat av de två arrangörerna och många fina mammor på plats (och en pappa, också super trevlig) 

Denna gången är det bara Johanna som anordnat eventet och denna gången heter det Mammalyx 2015 och kommer att äga rum på Elite Wellness. Det som kommer att vara focus under denna dagen är vad som händer med kroppen i samband med graviditet och förlossning, samt även hur man tar hand om sig och hur man stärker kroppen efter att bebisen har anlänt. 

Detta för mig skall bli otroligt intressant och lärorikt då jag inget annat vill lära mig, hitta styrkan och ta hand om mig själv efter mina graviditeter. Jag har ju ett mål men jag tar mig aldrig ann det, så jag ser verkligen fram emot denna dagen och tror att detta kommer på nått sätt puscha mig & stärka mig till att hitta viljan! 

Och sen inte nog med det, att vi ska få träna och ha föreläsning så kommer vi i slutet av eventet de sista timmarna gå in i relaxavdelningen!! Ja ni läste rätt, vi ska få spa och bara njuta av varandras sällskap och lugnet! 

Så detta eventet kan inget annat än att bli bra! Jag ser verkligen fram emot lördag och detta eventet är verkligen något jag behöver! Lite hjälp på vägen till styrkan samt relax och få slappna av, komma bort lite ifrån vardagen. Ha lite Mammalyx helt enkelt, vilket inte är ofta för en tvåbarnsmamma! 🙂 

Till alla er läsare! Håll utsikt här i bloggen och följ med på detta event, för efter eventet så kommer det att komma upp en GRYM tävling tillsammans med Elite Wellness där ingen kommer att gå tomhänt! Det vill du inte missa! Så följ med mig genom bloggen på detta event! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandracederbom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats