Mamma till Kevin & Oliver!

Långa kvällar

Stackars Oliver blev väldigt förkyld helt plöstligt i lördags med slemhosta & näsan bara rann, men natten gick ändå bra.

Men på söndagen så kom han aldrig till ro, han somnade men vaknade och bara skrek & hostade, försökte med typ allt, gå med honom, vagga honom, själv i spjälsängen, babysittern, ja allt! Men ingenting funkade, han bara skrek & kunde inte alls somna om, dessutom så var han ju jätte trött så det gjorde det ju inte bättre.

Tillslut somnade han sent på kvällen, men hostade lite i mellan åt.

Måndagen blev likaså, lång vaken kväll och en ledsen kille, somnade tillslut & hostade lika mycket 🙁

Nu är vi inne på tredje kvällen i ras & idag har varit likaså, först så somnade han och sov en längre stund än de andra kvällarna så trodde det skulle bli en bra kväll för honom, men så kunde inte Kevin somna ikväll så det tog sin lilla tid, tillslut när Kevin somnar så vaknar Oliver…av hosta :(!

Detta var vid nio tiden & han ligger här bredvid mig och är fortfarande vaken och hostar en massa..snacka om att man känner sig hjälplös!

tror dessutom att tänderna är påväg så tror även att det stör honom, så allt på samma gång

Phihuuu långa nätter, som tur är så är han ändå väldigt glad & pigg i mellan åt, det är bara stunderna när han skall försöka sova som är jobbiga!

IMG_4045.JPG

2 minuter efter bilden togs vaknade han :B

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats