Läkarbesök | Mamma till Kevin & Oliver!
sandracederbom

Mamma till Kevin & Oliver!

Annons

Läkarbesök

Idag var det dags igen att åka till Borås för ett besök hos ögonläkaren, denna gången var det en kontroll för att se om glasögonen har hjälpt något på synen, det hade den inte. Dels mycket pga att han fått vara utan glasögonen vid tre tillfällen under dessa tre månaderna då de varit inne på lagning, så de har användas flitigt som de ska men inte under de gånger han stått utan dom. 

Detta innebär nu att vi skall testa nästa steg genom att Kevin skall få ha en “som vi kallar det, piratlapp” för det ögat som han ser bra på just för att han skall öva upp synen på de sämre ögat. Detta ska vi göra rätt intensivt så vi kommer att i 4 veckor köra lapp 4 dagar 1 (5:e) dag ledigt osv tills nästa besök hos ögonläkaren för att där sen se om det blivit bättre med det ena ögat. 

Detta är någonting som inte alla kommer bli lätt för honom, jag menar tänk oss själva att gå med en lapp för ena ögat nästintill hela dagarna, dessutom att se sämre med det ögat som är fritt, vilken frustation nu till en början. 

MEN jag kan inget annat än att säga att jag är sjukt stolt över Kevin, vilken kämpe han är! Han tycker det är rent ut sagt svin jobbigt, men han gör det! 

Så nu hoppas vi att dessa 4 veckor går fort och att det inte blir allt för jobbigt för honom! Kevin, du kan ju inte direkt läsa detta och du går ju inte direkt in på min blogg 4 år liksom, men vill bara berätta att jag älskar dig! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandracederbom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats