Kavat Store | Mamma till Kevin & Oliver!
sandracederbom

Mamma till Kevin & Oliver!

Annons

Kavat Store

I lördags var jag och några andra härliga bloggmammor bjudna till Kavat Store i Kumla på VIP-frukost för deras nypremiär då de har totalrenoverat hela butiken & wow vilken skillnad! Senast jag var där var i slutet på maj då de hade utförsäljning på allt i butiken pga renoveringen under sommaren och vilken butik det blev, så förändring, fräsch och så mycket nytt och fint! 

Vi blev varmt välkomnade av Kavat’s personal och bjudna på en super god frukost och fick en sneakpeak på den nya vår & sommarkollektionen som kommer ut i butik 2016 och vilka juveler! Fann massa favoriter men några skor föll jag för lite mer och dom kommer garanterat att befinna sig hemma hos oss när dem finns i butik. 

Innan dörrarna öppnades fick shoppa loss i den nya fräscha butiken med alla nya höstnyheter. 

Här är ett par favoriter. Sån otroligt härlig färg, dessutom älskar jag denna skon. Vi fick även en presentation om hur Kavat grundades och deras VD presenterade sig samt om Kavat. Och vad är en nypremiär utan röda mattan och klippa bandet liksom. Dessutom en hoppborg för barnen, ponnyridning, korv och glass. Vilken premiär, otroligt bra. 

Tack Kavat för inbjudan och för ett otroligt trevligt besök hos er. Alltså kolla matchningen, to die for! 

Bilder från den nya fräscha butiken, bilderna lånade av Erina

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandracederbom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats