Mamma till Kevin & Oliver!

Identitetsstöld…

Fick precis ett sms från Klarna om en faktura att betala från ett företag, detta företaget har jag ALDRIG någonsin köpt något hos, däremot har jag haft kontakt med dessa gällande samarbete här på bloggen, men nu har de istället snott min identitet och beställt produkter i mitt namn!!! Till ett värde av 8598:- !!! 

Så nu väntar jag på ett samtal från polisen för att polisanmäla detta och hoppas verkligen det går att lösa, detta är helt sjukt hur ett företag kan göra såhär! 

Så är du bloggare eller aktiv i andra sociala medier, ta inte vilket samarbete som helst (jag själv är väldigt noggrann när det kommer till vilka jag samarbetar med & jag kollade upp just detta företag innan jag gjorde det och allt såg bra ut och lät bra…) Men blev ändå total lurad! Så var försiktig! 

Just detta företag håller jag hemligt just nu offentligt tills allt är löst, men är du bloggare eller liknande och vill veta så svarar jag gärna, för vill inte att några fler råkar ut för samma sak som jag just blivit utsatt för! 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats