Mamma till Kevin & Oliver!

Ensamt om nätterna

För ett tag sedan så fick vi en hemleverans som var väldigt efterlängtad här hemma, nya sängar. Kevin har länge behövt en ny säng då han haft en väldigt gamla Ikea säng som följt med i många år & nu hade gett upp, spanade runt lite på nätet och hittade en otroligt fin säng som även är praktisk, med förvaringslådor under sängen.

Mina barn har nämligen inte en leksak, inte en bil och inte heller en legobit, det är verkligen mycket leksaker (och då har jag ändå rensat flera gånger) men ändå ligger det lika mycket leksaker överallt som inte har någon plats i alla lådor, så jag kände att ”nä nu måste jag hitta något som inte tar någon plats & tömmer golvet på alla leksaker” kom då in på Jollyroom och hittade denna fina sängen från märket Hoppekids med förvaringslådor under, den vill jag ha!

Nästintill sen den dagen då de fick sina nya sängar så har det blivit så ensamt om natten, för man märker verkligen skillnaden på hur de sover om nätterna. Man tror inte att en säng kan göra så mycket skillnad men det gör det verkligen. Speciellt för Kevin som i princip kommer in till mig varje natt, som numera sover i sin säng hela nätterna. Kollade igenom Hoppekids produkter och det fanns ju massvis med fina sängar, möbler, barnstolar osv, men jag fastnade specifikt för denna, så den fick det bli. Men inte kunde jag ha två olika sängar till barnen, det skall ju matcha in till rummet & förvaringslådor behöver vi många, så det fick bli en ny juniorsäng till Oliver också. 

Så nu ligger jag här ensam i min stora säng nöjd över dagens storstäd på barnens rum med inte en enda leksak på golvet & barnen sover som två prinsar i sina sängar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats