Mamma till Kevin & Oliver!

Bästa köpet på länge!

Åh igår hämtade jag hem mitt paket från Ellos där jag hade fått alla mina saker som jag klickade hem från rean, varav mitt garanterat bästa köp på länge låg i denna kartongen 🙂 

Jag har införskaffat mig vita påslakan, alltså helt vita fina påslakan till sängen och eftersom vi har så sjukt mycket kuddar så köpte jag även massa nya örngott även dom i helvit! 

Och seriöst, jag överdriver inte när jag säger detta, men fy fan vad jag älskar mina påslakan! Alltså garanterat bästa köpet på länge helt klart, för vet ni varför? Det känns verkligen som när man kryper ner i en hotellsäng med fräscha ”nya” sängkläder och det är så ljust och fräscht på morgonen, jag bara älskar känslan! En nackdel dock är ju att de är vita, haha. Och ni som känner mig vet att jag kan inte låta vitt få vara vitt, jag lyckas ju alltid på nått sätt söla eller klanta mig, MEN min kära mor gav mig vansich i julklapp haha så jag skall nog kunna klara mig att hålla de vita. 

TYVÄRR får ni vänta med bild på min fantastiskt goa säng numera pga inatt så kom båda pojkarna in till mig på natten och i morse när vi vakna så märkte jag att det var blod på mitt täcke och jag fick smått panik direkt och undra vart allt blod kom ifrån, men sen såg jag att det vad mer blod vid mina fötter och bredvid mig på lakanet då insåg jag att nej Oliver har nog blött näsblod. (Då han oftast brukar rulla ner mot fötterna och lägger sitt huvud på min mage/rygg där blodet på täcket var) tittar då på honom och ser att stackarn har ju blött näsblod 🙁 

Undra om det kan ha någonting i samband med makaronen i näsan att göra när de första läkarna som inte visste hur man skulle få ut den var där inne och pillade med en stor tång, han har liksom ALDRIG blött näsblod innan, stackarn! 

Nu ska jag sova i min lilla hotellsäng, godnatt alla fina. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats