Barnkalas | Mamma till Kevin & Oliver!
sandracederbom

Mamma till Kevin & Oliver!

Annons

Barnkalas

woho, nu är vi inne i juni månad & jag överlevde majmånad som skulle vara ett helvete rent ut sagt med massa saker inplanerat både med jobbet & privat, men jag överlevde!

Nu har vi kommit in i en vecka på Juni & våra älskade barn har nu fyllt år, dom fyller ju som de flesta redan vet år på samma dag, den 6:e juni. Så i tisdags fyllde älskade Kevin 6 år & älskade Oliver 3 år, mina stora killar.

Detta skulle vi såklart fira, så i söndags den 4:e juni så ordnade jag ett litet barnkalas för Kevin med hans kompisar från förskolan, han var så glad att alla hans kompisar skulle komma & hälsa på och fira honom.

Självklart körde vi ett tema på kalaset & Kevin ville ha temat Ninjago först men det finns tyvärr inte att köpa någonstans (vad jag har sett) däremot går det att fixa & trixa ihop själv, men jag insåg att jag inte skulle hinna det, så då fick han välja något annat och valde Star wars.

Jag beställde alla kalastillbehör på barnkalaset.se där de har OTROLIGT många olika teman att välja på, så det var svårt men Kevin hittade tillslut ett tema han ville ha.

IMG_5534

Det som är så bra på barnkalaset.se är att man kan beställa hem färdigua kit med olika produkter i, sånt som du behöver såsom tallrik, duk, ballonger, serpentiner osv, enligt mig perfekt.

Så väljer man antal 8 eller 16 beroende på hur många som skall komma på kalaset 🙂

IMG_5530

IMG_5531

Kalaset blev lyckat & Kevin var nöjd, vilket var det viktigaste att Kevin skulle vara nöjd över kalaset & det lyckades jag med.

IMG_5526 IMG_5532

PS, jag måste ju alltid slå på stort & såklart det skall synas att det är kalas, så två stora ballongvalv blåste jag upp och satte upp i entrén, det var ingen som missade vart kalaset var 😀

IMG_5630

IMG_5537

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sandracederbom

Kommentera

Annons
stats