sandracederbom

Mamma till Kevin & Oliver!

Annons

Förvaring

I maj så var jag på ett super mysigt frukostevent på Alfons Åbergs kulturhus som Jollyroom hade anordnat. 

På plats var Kids Concept där och visade oss hur deras höstkollektion ser ut och wow vad fina saker, vill nästintill ha allt! 

I goodiebagen som vi fick med oss hem så fick jag något jag länge spanat in, pappbox i 3-pack från Kids Concept, lycka blev total! 

Många har säkert tänkt som jag ”vad ska man förvara i dessa lådorna?” Och nu har jag faktiskt ett super bra svar på det, då Kevin älskar lego och har väldigt mycket av det så kom jag på att dessa lådorna är ju perfekt att förvara lego i, då kan han ta fram en låda och bygga med lådan bredvid sig & han vet precis vart lego’t skall tillbaka och att lådorna ska stå. 

Sen är dom inte bara praktiska, dom är även super fina att ha i barnrummet

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Mini Rodini REA

Jag är en av dom som älskar Mini Rodini & jag vet att jag inte är ensam om det :) 

Just nu så har ni hela 30% rabatt + 10% rabatt alltså totalt 40% (!!!) på mängder av Mini Rodini. 

Du kommer direkt till erbjudandet HÄR använd koden sommar10 för att få extra 10% rabatt ! 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Fynda kavat inför sommaren

Nu har jag ett grymt erbjudande att erbjuda er, där ni får 40% rabatt på den dyraste varan inkls. varumärken.
(Erbjudandet gäller en gång per kund tillochmed 22/5 och kan ej kombineras med andra erbjudanden)

Och nu är sommaren runtom hörnet och det finns massvis av fina Kavat skor, för då alltså hela 40% rabatt vilket innebär ca 200:- rabatt beroende på pris!! GALET bra priser på bra skor, här hemma använder vi Kavat till barnen.
Men skynda att fynda då det finns fåtal storlekar kvar.

Du kommer till skorna HÄR och använd koden 335464 i kassan för att ta del av 40% rabatt! 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

KAVAT

Nu kan ni fynda Kavat skor till galet bra rabatter, men skynda er att fynda innan storlekarna tar slut.
Du kommer direkt till erbjudandet HÄR.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Elodie Details

När man helt plötsligt inser att en av världens finaste barnväska från Elodie Details finns att köpa för endast 299:- då blir man som ett barn på julafton. 

Jag har Elodie Details väskorna till pojkarna och jag älskar dom, de är verkligen perfekta att ha med till förskolan, till stranden, på stan, till lekparken, ja verkligen överallt. Dessutom så är de hur fina som helst! 

Så passa på att fynda då den rosa & den blåa väskan nu är på REA! 

Klicka HÄR för rosa & klicka HÄR för blåa

Kommentera (0)

Kommentera

stats